Riko je oblíbený výrobce kočárků

Nákup kočárku pro miminko může být únavný, protože je jich na trhu opravdu obrovské množství. Většina rodičů ale neví na co se zaměřit, aby vybrali pro své dítě to nejlepší. I zdánlivá maličkost může ovlivnit to, jak budete s kočárkem spokojeni.

  • Při výběru kočárku je dobré dbát na několik věcí.

Výška kočárku a nastavitelnost madla
Typ a vlastnosti kol
Hmotnost kočárku
Skladnost kočárku
Ovladatelnost
Manipulace během skládání a rozkladu
Rozměry korbičky

kočárek u vody

Toto jsou nejdůležitější atributy, na které byste měli dbát nejvíce. Je důležité si kočárek osobně vyzkoušet kvůli výšce a můžete si rovnou zkusit i skládání a rozkládání. Navštivte nás na naší prodejně a společně s námi si prohlédněte kočárky společnosti Riko. Jde o velmi známou firmu, které vyrábí kvalitní kočárky za velmi přijatelné ceny. Modely Riko začínají na ceně zhruba desíti tisíc korun, což je za takovou kvalitu s skvělý design velmi málo.

Mezi své favority můžete zařadit například Riko basic sport. Jde o moderní kočárek v provedení trojkombinace, což znamená, že k němu dostanete i sportovní nástavbu a autosedačku. Velkou výhodou kočárků Riko je fakt, že jsou vyráběny v Evropské unii a splňují všechny bezpečnostní normy a certifikáty.

muž s kočárkem

Co vám nabídne Riko basic sport? Lehký rám a jednoduché skládání, nastavitelnou rukojeť, malé rozměry složeného kočárku a třeba odpružení všech kol. U sportovní verze určitě většina rodičů ocení možnost usazení dítěte po směru jízdy i proti směru. Totéž je možné u korbičky. Tento kočárek vás dostane cenou pod 10 000 Kč za trojkombinaci.
Co k němu dostanete? Ke kočárku patří nánožníky na sportovní verzi i k hluboké korbě a přebalovací taška.

Vsaďte na jistotu a vyberte si kočárek známé firmy, jejíž kočárky používají tisíce spokojených rodičů. Staňte se také spokojeným uživatelem kočárku Riko, který vás dostane snadným ovládáním.